Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας.

20221109_133115-limeniko-tameio-00.jpg

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, πραγματοποιήθηκαν χθες, ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου. Πρόκειται για τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην παραλία της Αίγινας, στο ίδιο κτήριο, στον όροφο του λειτουργούσαν τα παλαιά γραφεία και που έχει ανακαινιστεί πλήρως. Τα νέα γραφεία λειτουργούν από τον Ιούλιο του 2022.
 


Τον υφυπουργό, τους βουλευτές της περιφέρειάς μας τον δήμαρχο και εκπροσώπους των Αρχών του νησιού, υποδέχθηκε και ξενάγησε στον νέο χώρο ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός. Ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στελιος Θεριανός και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζομπάς, ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές κ. Νικόλαος Μανωλάκος και Γιάννης Μελάς, η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, ο δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Αντώνης Μούρτζης, Δημήτρης Καραγιάννης και Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καίτη Σαλπέα, και Νεκτάριος Λεούσης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο κ. Γιώργος Καλόφωνος πρόεδρος της Καποδιστριακής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας, ο Κοινοτικός Σύμβλουλος Αίγινας κ. Νίκος Αλεξίου, καθώς και εργαζόμενοι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png