Μεγάλος ο όγκος των φερτών υλικών και της λάσπης από τις πρόσφατες καταιγίδες. Ξεκίνησε ο καθαρισμός του ρέματος της Σκοτεινής και στο ΕΠΑΛ.

S9890009-00.JPG

Τον όγκο των φερτών υλικών και της λάσπης που μετέφερε το ποτάμι της Σκοτεινής στην περιοχή του ΕΠΑΛ και στο τμήμα του ρέματος που υπερχείλισε στην Καποδιστρίου, κατά τις πρόσφατες καταιγίδες, κατέγραψε σήμερα η κάμερα του Aegina Portal. Μάλιστα, ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε σε κατοίκους της Αίγινας, το γεγονός ότι χαντάκι στη άκρη του δρόμου, που διατρέχει ένα μέρος της Καποδιστρίου μέχρι την είσοδο του ΕΠΑΛ, και συμβάλει στη απορροή των ομβρίων υδάτων, είχε καλυφθεί τελείως από πέτρες. 

Το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος είπε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασία της απομάκρυνσης των φερτών υλικών και της λάσπης, μετά τις τελευταίες καταιγίδες στις 6 Νοεμβρίου.

Το καθαρισμό επέβλεπε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος δήλωσε ότι ο καθαρισμός ρέματος γίνεται με ενέργειες της Περιφέρειας, λόγω της αρμοδιότητας που έχει. Ο καθαρισμός στο χαντάκι που βρίσκεται πριν την είσοδο του ΕΠΑΛ θα γίνει τελικά αύριο Κυριακή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png