Ερώτηση του κ. Φίλιππου Τζίτζη για τη λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού στο Μεσαγρό. "Σύντομα", απάντησε ο κ Γιάννης Ζορμπάς.

mesagros-astinomikos-stahtmos.jpg

Το θέμα της επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού στο Μεσαγρό, είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής, που σε τακτά χρονιά διαστήματα ρωτούν για να μάθουν τις εξελίξεις. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη από το 2016, οπότε και η λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού ανεστάλη. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από τότε έγιναν πολλές προσπάθειες, ώστε να βρεθεί τρόπος επαναλειτουργίας και μετά από την απόφαση 12/2019 της Κοινότητας Μεσαγρού και του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 Φεβρουαρίου 2020, εγκρίθηκε η παραχώρηση της χρήσης τμήματος του ισογείου του Κοινοτικού Καταστήματος Μεσαγρού επιφανείας 67,85 τ.μ. 

Τον Ιανουάριο του 2021 η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, με απόφασή της αποδέχεται το τμήμα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης έκανε σχετική ερώτηση για τη λειτουργία του.

Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς απάντησε ότι: "Είμαστε σε επικοινωνία, έχουν προμηθευτεί τα υλικά που απαιτούνται. Εμείς θα παρέχουμε τις τεχνικές μας υπηρεσίες, στο να γίνουν όλες αυτές οι εργασίες που πρέπει και να μπορεί ο σταθμός να λειτουργήσει. Αυτό όμως είναι σε μία προτεραιοποίηση και σε μία ιεράρχηση των δικών μας υποχρεώσεων και αναγκών καθημερινών, που πρέπει να ανταποκριθούμε" και συμπλήρωσε ότι αυτό θα γίνει σύντομα. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png