Μεταβολή του καιρού στην Αίγινα με βροχοπτώσεις, που κατά διαστήματα αναμένονται ισχυρές.

20221130_090328-kairos.jpg

Μεταβολή του καιρού στην Αίγινα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις, που από τις μεσημεριανές ώρες και μετά θα επιδεινωθούν, με βροχές και καταιγίδες, που κατά περιόδους θα είναι έντονες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ισχυρά φαινόμενα αναμένονται κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη.  Ο κόμβος του Meteo, κατατάσσει την επικινδυνότητα επεισοδίου βροχής σε κατηγορία "Πολύ σημαντική". Η Αίγινα περιλαμβάνεται στις περιοχές που αναμένονται ισχυρά φαινόμενα σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. Στον προγνωστικό χάρτη που μπορείτε να δείτε εδώ αποτυπώνεται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός κατά της διάρκεια της Τετάρτης. 

Μέχρι της 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτη, η βροχή στην Αίγινα έφτασε τα 24.5 χιλιοστά, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει Έκτακτο Δελτίο Καιρού Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Πιο συγκεκριμένα: Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ARIEL", που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται νότια της Ιταλίας και κινείται αργά ανατολικά βορειοανατολικά, προκαλεί επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png