Υπερχείλισε το ρέμα στην Λεύκη, πλημμύρισε ο δρόμος που οδηγεί στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου. Υποχώρησε γρήγορα η στάθμη του νερού.

lefki-02.jpg

Κατά τη διάρκεια της πρωινής βροχόπτωσης, που παρουσίασε υψηλή ραγδαιότητα 113 mm/h at 11:40 (σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας) υπερχείλισε το ρέμα στη Λεύκη, με αποτέλεσμα να καλυφθούν με νερά και να πλημμυρίσει, τόσο το οδόστρωμα, όσο και ο μικρός δρόμος, που οδηγεί στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου Αίγινας. Το ευτυχές είναι ότι το νερό υποχώρησε, ενώ στο σημείο τοποθετήθηκαν τσουβάλια για να εκτρέψουν τη ροή. 


Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη, που μαζί με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά επισκέφθηκαν το σημείο που βρίσκεται το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ και του 1ου Γυμνασίου. Ο κ. Καραγιάννης είπε ότι εκτός από τον μικρό δρόμο που πλημμύρισε, εξ' αιτίας του οποίου οι μαθητές του Γυμνασίου έφυγαν από την είσοδο του ΕΠΑΛ δεν παρουσιάστηκαν άλλα προβλήματα. 

Το Aegina Portal επικοινώνησε με την διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αίγινας κ. Χρυσούλα Μονοκρούσου, η οποία είπε ότι κατά την ώρα της ισχυρής καταιγίδας, ο στενός δρόμος που οδηγεί στην είσοδο του σχολείου είχε πλημμυρίσει.

Επίσης, σε επικοινωνία με τον διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Χρήστο Λίτο, είπε ότι από την πρωινή καταιγίδα δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στο χώρο του ΕΠΑΛ και συμπλήρωσε ότι τα παιδιά του γυμνασίου που σχόλασαν, έφυγαν την είσοδο του ΕΠΑΛ καθώς η είσοδος του γυμνασίου είχε πλημμυρίσει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png