Ο δήμος Αίγινας παρέλαβε σήμερα όχημα για την πλύση των κάδων απορριμμάτων. Αναμένεται ότι θα αναβαθμίσει σημαντικά την Υπηρεσία Καθαριότητας.

20221206_122616-plintirio-00.jpg

Μία σύντομη επίδειξη του τρόπου λειτουργίας και των δυνατοτήτων, που διαθέτει το νέο όχημα για την πλύση των κάδων απορριμμάτων, που παρέλαβε σήμερα ο Δήμος της Αίγινας, κατέγραψε σήμερα το ρεπορτάζ του Aegina Portal. Πρόκειται για την προμήθεια ενός οχήματος, που αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την Υπηρεσία Καθαριότητας. κόστους 150.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και φορέα χρηματοδότησης τον Δήμο Αίγινας. 

Η μελέτη και η σύνταξη των όρων διακήρυξης, για τη διενέργεια του διαγωνισμού για την προμήθεια, είχαν εγκριθεί στην Οικονομική Επιτροπής της 9ης Ιουλίου 2021. Με την ευκαιρία δηλώσεις στο Aegina Portal έκαναν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Πτερούδης, επί αντιδημαρχίας του οποίου είχε συνταχθεί η μελέτη για την προμήθεια.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα εκτελεί πρόγραμμα πλύσης οργανικών κάδων απορριμμάτων (πράσινοι κάδοι) σε όλες τις γραμμές αποκομιδής του Δήμου Αίγινας. Το όχημα διαθέτει επάρκεια πλύσης περίπου 90 καδών εσωτερικά και εξωτερικά σε βαθμούς έως 120ο Κελσίου με δυνατότητα χρήσης απορρυπαντικού και απολυμαντικού. Επίσης είναι εξοπλισμένο με σύστημα υψηλής πίεσης πλυσίματος δρόμων στην μπροστινή του πλευρά καθώς το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, σύστημα πυρόσβεσης και σύστημα πλύσης κοινόχρηστων χώρων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png