Κάλεσμα της Μαίρης Κουκούλη, στη δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων του Δήμου Αίγινας και του "Όλοι μαζί μπορούμε".

20221209_124010-mairi-koukouli.jpg

Ο Δήμος Αίγινας και το "Όλοι μαζί μπορούμε", διοργανώνουν αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10.00 το πρωί έως τις 14:00 το απόγευμα, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, δίπλα στην ιχθυαγορά, δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων. 


Η δράση πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας. 

Η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal είπε:

"Ο Δήμος Αίγινας συμμετέχει στην αυριανή δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων για παιδιά που έχουν ανάγκη, που διοργανώνεται από το “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Συμμετέχουμε για τρίτη χρονιά και πιο συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, σας περιμένουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας να προσφέρετε τα δώρα σας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας έχει αυτή τη στιγμή 60 ωφελούμενα παιδιά, που όλων των ηλικιών δηλαδή ξεκινούν από παιδιά προσχολικής ηλικίας και φτάνουν μέχρι παιδιά μαθητές λυκείου.

Έχουμε φροντίσει να ενημερώσουμε διευθυντές και προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του νησιού μας και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό.

Όσοι, λοιπόν, μπορείτε φέρτε αύριο τα δώρα σας - μπορεί να είναι κάτι μικρό καινούργιο ή μεταχειρισμένο, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση - στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας 10:00 με 2:00.

Θα είμαστε εκεί να σας περιμένουμε και να ευχηθούμε για τις γιορτές που έρχονται".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png