Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα διατεθούν τα έσοδα, από το χριστουγεννιάτικο Bazaar του "ΚΔΑΠ Αίγινα". Ανοιχτό θα παραμείνει τις γιορτές.

20221218_131538-kdap-aegina-04.jpg

Το πρωί της Κυριακής το “ΚΔΑΠ Αίγινα” διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με καλλιτεχνικές δημιουργίες και κατασκευές, που δημιουργήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου και τα παιδιά. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας.


Τους γονείς, τα παιδιά και τους επισκέπτες του “ΚΔΑΠ Αίγινα”, υποδέχτηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, ο ιδιοκτήτης κ. Απόστολος Ρήγας, ο κ. Παναγιώτης Τολιάς, υπεύθυνος λειτουργίας του “ΚΔΑΠ Αίγινα” και εκπαιδευτικοί του Κέντρου.

Σημειώνεται ότι το "ΚΔΑΠ Αίγινα” θα παραμείνει ανοιχτό κατά την περίοδο των γιορτών. Το ωράριο λειτουργίας του θα είναι από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα και οι χώροι του είναι διαθέσιμοι για όλα τα παιδιά της Αίγινας, τόσο για τα παιδιά που ήδη πηγαίνουν στην δομή, όσο για τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες κατά την περίοδο των γιορτών.

Ο ιδιοκτήτης του “ΚΔΑΠ Αίγινα” κ. Απόστολος Ρήγας, μιλώντας στο Aegina Portal, εξήγησε τι είναι και τι δεν είναι ένα ΚΔΑΠ: "Είναι σημαντικό να τονίσουμε τι είναι το ΚΔΑΠ και τι δεν είναι. Γιατί το ΚΔΑΠ δεν είναι ούτε σχολείο, ούτε φροντιστήριο, ούτε παιδότοπος.

Είναι μία δομή η οποία προσφέρει παιχνίδι, τον τρόπο δηλαδή που τα παιδιά πραγματικά μαθαίνουν. Οργανωμένο όμως παιχνίδι, που έχει σκοπό τη συνολική τους ανάπτυξη, τη δημιουργικότητά τους, τη συνεργασία μεταξύ τους, αυτό που ακόμα και στη γειτονιά δεν μπορεί να γίνει. Και είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να πούμε ότι το ΚΔΑΠ, δεν αφορά μόνο τα παιδιά που έρχονται δωρεάν, μέσα από voucher από τα προγράμματα τα κρατικά. Είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά και έχουμε φροντίσει ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους, με τιμές πάρα πολύ φιλικές, ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να επωφεληθούν απ' αυτό. Λειτουργεί τέσσερις ώρες κάθε μέρα και οι δραστηριότητες είναι πάρα πολλές και δεν είναι πάντα σταθερές, αλλάζουν στην πορεία του χρόνου, αλλά μπορεί να αλλάζουν και μέσα στην ημέρα, αν τα παιδιά, δηλαδή, επιθυμούν να κάνουν κάτι διαφορετικό ή να κάνουν κάτι για πιο πολλή ώρα κι αυτό, επίσης γίνεται".

Περισσότερες πληροφορίες για το "ΚΔΑΠ Αίγινα" και το Christmas Camp που διοργανώνει 27/12 έως 05/01 μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png