Τρία νέα οχήματα για την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Οδοποιία παρέλαβε ο Δήμος Αίγινας και ένα όχημα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

20221221_140206-atokinita2.jpg
Τρία νέα αυτοκίνητα παρέλαβε χθες ο Δήμος Αίγινας και ένα όχημα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, για την κάλυψη των αναγκών τους. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη προμήθεια αφορά δυο ημιφορτηγά με ανατροπή και ενός μονοκάμπινου ημιφορτηγού, τα οποία προορίζονται για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Οδοποιίας του Δήμου Αίγινας και ένα ημιφορτηγό με ανατροπή του Δημοτικού Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, το οποίο θα καλύψει μία σειρά από ανάγκες, τόσο στην αποκομιδή των απορριμμάτων στα λιμάνια, όσο σε διάφορες τεχνικές εργασίες σε Αίγινα και Αγκίστρι. 


Υπενθυμίζεται ότι η σύνταξη των όρων διακήρυξης, για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, της προμήθειας των τριών νέων οχημάτων του Δήμου Αίγινας, είχε εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή στις 16 Νοεμβρίου 2021, με προϋπολογισθείσα δαπάνης 145.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% (143.964 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ήταν η πλήρης και μοναδική προσφορά, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης - 04-02-2022 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και έγκριση των Πρακτικών Ι ΙΙ και ΙΙΙ ). Στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνονταν, η εκπαίδευση και η υποστήριξη, του προσωπικού του Δήμου από τον προμηθευτή.

Η δαπάνη για την προμήθεια έχει προϋπολογιστεί ενδεικτικά στο συνολικό ποσό εκατόν σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ (145.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, και θα βαρύνει σχετικό Κωδικό Αριθμό (ΚΑ),ο οποίος θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου Αίγινας έτους 2021.

Η προμήθεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, ενός ημιφορτηγού με ανατροπή είναι 52.080 ευρώ με ΦΠΑ. Η έγκριση των όρων διακήρυξης για την προμήθεια έγινε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Με την ευκαιρία της παραλαβής στο Aegina Portal μίλησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png