Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας προσέφερε δώρα στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία του νησιού. Οι εορταστικές δράσεις των επόμενων ημέρων.

20221222_095552-00.jpg

Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων που έχει προγραμματίσει η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της Αίγινας, προσφέροντας δώρα στα παιδιά.


Στο Aegina Portal μίλησε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Νίκος Δρίτσας, ο οποίος μαζί με τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη και τον κ. Σωτήρη Μπήτρο, επίσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επισκέφθηκαν πολλά σχολεία του νησιού, όπως αντίστοιχα άλλα μέλη θα επισκεφθούν άλλες περιοχές. 

Ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Νίκος Δρίτσας είπε: "Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων δράσεων μας, σήμερα η Επαγγελματική Ένωση μοιράζει αναμνηστικά δωράκια σε όλους τους μαθητές των δημοτικών και των νηπίων του νησιού.

Η δράση της Ένωσης μας θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των εορτών, με ζωντανή μουσική σε διάφορα σημεία της αγοράς, με παιδική ζαχαροπλαστική στο παρκάκι της αγοράς, όπου εκεί θα υπάρχει και φάτνη με ζωάκια και πόνυ, στα οποία θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν τα παιδάκια.

Στις 30 Δεκεμβρίου ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας ΜΟΥΣΑ θα παιανίσει εορταστικού ύμνους στους δρόμους της πόλης της Αίγινας. Καλούμε τους κατοίκους του νησιού, για άλλη μία χρονιά, να στηρίξουν την τοπική αγορά, η οποία είναι υπερπλήρης και έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλές γιορτές με υγεία σε όλους και καλές δουλειές σε όλους συναδέλφους μας".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png