Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ελληνική βραδιά με το Μάκη Ρούσσο στο Εν Αιγίνη Upstairs.


Ένα πολύ επιτυχημένο μουσικό event, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Εν Αιγίνη Upstairs από το Μάκη Ρούσσο, που με το δικό του ξεχωριστό τρόπο δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα κεφιού και διασκέδασης στο κατάμεστο Εν Αιγίνη Upstairs! Η ελληνική μουσική βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ και αυτό που χρωμάτισε με ιδιαίτερους τόνους τη βραδιά ήταν το γεγονός ότι ο Μάκης κατάφερε να συγκεντρώσει τους φίλους του από τη ραδιοφωνική εκπομπή "Μόνο Ελληνικά" σε πραγματικό χρόνο και τόπο! Η μεγάλη παρέα της επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής του Μάκη Ρούσσου βρέθηκε επιτέλους μαζί. Μαζί ήταν επίσης και όσοι δεν μπορούσαν να είναι στην Αίγινα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ή οι σπουδές τους κρατούν μακριά από το νησί, αφού το event μεταδιδόταν ζωντανά μέσα του ραδιοφώνου του Aegina Portal.

<
Τα πειράγματα, τα αστεία, το κέφι μεταξύ φίλων, που βγαίνει μέσα από τις εκπομπές του Μάκη επανήλθαν με γνώριμο τρόπο και η διάθεση όλων έμεινε ανεβασμένη μέχρι αργά. Ο Βαγγέλης και ο Γιάννης, ιδιοκτήτες του Εν Αιγίνη Upstairs, στήριξαν την όλη προσπάθεια με όλους τους διαθέσιμους τρόπους και από ότι φάνηκε και οι ίδιοι το απόλαυσαν, όπως άλλωστε και οι μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφώνου του Aegina Portal που διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του Μάκη Ρούσσου.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png