"Η καρδιά των ευχών”. Ένα μήνυμα για τα παιδιά όλου του κόσμου, από το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα".

20221222_183756-pavlineri-stella-00.jpg

"Η καρδιά των ευχών”, ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, που άνοιξε τον κύκλο των εορταστικών εκδηλώσεων του προγράμματος της ΚΕΔΑ, από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στον Πύργο Μαρκέλλου. Ήταν μια γιορτινή δράση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προσεγμένη και με πολλές εκπλήξεις για τους μαθητές που συμμετείχαν.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα" και περιελάβανε τραγούδια, χορευτικά, δρώμενα, πλούσιο μπουφέ με λιχουδιές, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα της Αγγλίας και της Γαλλίας, χορό και τραγούδι.

Το Δελτίο Τύπου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης της κ. Στέλλας Παυλινέρη, αναφέρει τα ακόλουθα: "Μια εντυπωσιακή εκδήλωση ετοίμασαν οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα.  Οι μαθητές παρουσίασαν τραγούδια, χορευτικά και live δρώμενα. Αμέτρητα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά , τραγούδησαν και χόρεψαν χαρούμενα. Το live challenge είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς παρουσιάστηκαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα της Αγγλίας και της Γαλλίας.

Τhe Christmas pudding, the Gingerbread men and the Scottish shortbread biscuits  vs "La Bûche de Noël". Τελικά το κοινό ψήφισε ισοπαλία και αμέσως άνοιξε ένας πλούσιος μπουφές με λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους προσφορά του κέντρου. Ακολούθησαν κατασκευές, παιχνίδι στα φουσκωτά και Dj Christmas party από τον μοναδικό Νίκο Κωστάκο. Η εκδήλωση περιλάμβανε μεταξύ άλλων το γνωστό Γαλλικό τραγούδι του συγκροτήματος Kids United που τραγουδούν για τα παιδιά του κόσμου "On écrit sur les murs". 

Η κυρία Παυλινέρη τόνισε ότι είναι αγαπημένο τραγούδι όλων των τμημάτων. Αρκεί να δει κανείς το video clip του τραγουδιού, το οποίο έχει κατά κόρον γυριστεί στην Αφρική, για να καταλάβει ότι τα παιδιά γράφουν ένα μήνυμα στους τοίχους όπως ακριβώς έκαναν και οι μαθητές μας σε ειδικό διαμορφωμένο μουσαμά. Έγραψαν τις ευχές τους και σχημάτισαν την καρδιά των ευχών που θα ταξιδέψει σύντομα σε παιδιά της Αφρικής έχοντας πάνω τις ευχές των παιδιών από την Αίγινα, γραμμένες σε άριστα αγγλικά και γαλλικά φυσικά. Πολλά τα δρώμενα στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΚΕΔΑ φέτος, χαίρομαι ιδιαιτέρως σχολίασε η κ. Παυλινέρη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png