Οι εορταστικά στολισμένες πλατείες της Αίγινας. Ξεκίνημα από την πλατεία Εθνεγερσίας.

IMG_20221220_211247-plateia-ethnegersias-00.jpg

Κατάφωτη και γιορτινή είναι η πλατεία Εθνεγερσίας, μία από τις πλατείες του νησιού που έχουν στολιστεί, με την επιμέλεια του Δήμου Αίγινας, της ΚΕΔΑ και των Κοινοτήτων του νησιού. Απέναντι στο λιμάνι, η "Βενετία" έχει φωτιστεί κι αυτή ανάλογα, συμμετέχοντας στον γιορτινό στολισμό. 


Μάλιστα, μετά την πρόσφατη φύτευση λουλουδιών και δέντρων, η πλατεία είναι ακόμη πιο όμορφη και γιορτινή. Για την προσφορά των τριών δωρητών ο Δήμος Αίγινας εξέδωσε ευχαριστήριο, στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: "Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς τους κ.κ. Majd Deiry, Yazan Deiry και Mazin Isaed για την δωρεά 990 φυτών και λουλουδιών προς τον Δήμο Αίγινας, τα οποία φυτεύτηκαν στην Πλατεία Εθνεγερσίας και καλλώπισαν τον χώρο.  Η ευγενική αυτή προσφορά μας χαροποίησε ιδιαίτερα και ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλοι μιμητές τέτοιων ενεργειών."


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png