Το "The Brilliant School" διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο escape room για παιδιά, στον Πύργο του Μαρκέλλου.

escape-room-00.jpg

Με μία πρωτότυπη δράση, συμμετείχε το φροντιστήριο αγγλικών της κ. Σταυρούλας Σώρρου "The Brilliant School", στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας και της ΚΕΔΑ, στον Πύργο του Μαρκέλλου. Ο όροφος του πύργου διαμορφώθηκε σε χριστουγεννιάτικο escape room. Τα παιδιά έπρεπε να μπουν και να δραπετεύσουν πριν φτάσουν τα Χριστούγεννα! 

Η κ. Σταυρούλα Σώρρου είπε για την δράση: "Είμαστε όλοι μαζί εδώ σήμερα για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, μ’ ένα χριστουγεννιάτικο escape room που διοργανώνει το "The Brilliant School", στα πλαίσια της ΚΕΔΑ. H διαδικασία είναι πολύ απλή, τα παιδιά έχουνε 10 λεπτά να μπουν μέσα στον πύργο, να βρουν τα στοιχεία και να απελευθερώσουν τον Άγιο Βασίλη. 

Νομίζω ότι αυτό που γίνεται σήμερα εδώ είναι ευλογία, γιατί όχι μόνο έχουμε μαζευτεί και χαιρόμαστε όλοι μαζί, αλλά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μπουν μέσα στον πύργο, ένα ιστορικό κτήριο μεγάλης σημασίας, για να το ζήσουν να το απολαύσουν, να διασκεδάσουν και να το αγαπήσουν. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, καλά Χριστούγεννα σε όλους"! 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png