Μουσικές ευχές από την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας στους δρόμους του κέντρου. Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις, στο μικρό πάρκο της ψαραγοράς.

20221223_114544-epaggelmatik-00i.jpg

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που έχει προγραμματίσει η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας για τις ημέρες των γιορτών. Χθες, γνωστοί μουσικοί του νησιού, ευχήθηκαν μελωδικά στους καταστηματάρχες και στους περαστικούς στο κέντρο του νησιού. Ο Αλεξάνδρος Σπίτζινγκ, ο Δημήτρης Εικοσιπεντάκης, η Μαρία Χαλδαίου και η Κατερίνα Μουτζούρη, ερμήνευσαν παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδια και μελωδίες, δίνοντας γιορτινό παλμό στην αγορά. 



Από σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων, το μικρό πάρκο δίπλα στην ψαραγορά, στολισμένο και φωταγωγημένο, θα αποτελέσει κεντρικό σημείο των εκδηλώσεων. 

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 4 το απόγευμα, θα προσφέρονται κεράσματα. Επίσης ζωντανή μουσική με τοπικά παραδοσιακά κάλαντα, θα δώσουν το μουσικό τόνο στην γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ ο Γιάννης Χερουβείμ θα κατέβει από την oρεινή Αίγινα με τα ζωάκια του. 

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα ο Φώτης Πούντος, ο Γιάννης Χερουβείμ, ο Δημήτρης Κάππος και η Κλεοπάτρα Μπέρδου, υποδέχονται τα παιδιά του νησιού, για εορταστικά μαγειρέματα. Θα ακολουθήσει κέρασμα για όλους. Τέλος, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας (ΜΟΥ.Σ.Α.) θα παιανίσει εορταστικούς ύμνους στους δρόμους της πόλης της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png