Τα κάλαντα παιάνισε στο δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και στη διοίκηση του Δήμου, ο μουσικός σύλλογος Αίγινας ΜΟΥΣΑ. Οι ευχές του δημάρχου για το νέο έτος.

20221229_114821-kalanta-mousa-02.jpg

Στο κτήριο του Παλιού Δημαρχείου, σήμερα το πρωί, η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, παιάνισε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς στον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και στα μέλη της διοίκησης του Δήμου.

Υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αθανασοπούλου η φιλαρμονική παιάνισε, επίσης, εορταστικούς ύμνους, μετά το τέλος των οποίων ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς ευχήθηκε για τη νέα χρονιά:

"Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, εύχομαι το 2023 να είναι τόσο φωτεινό και αισιόδοξο ώστε να σβήσει κάθε δύσκολη στιγμή, που περάσαμε την προηγούμενη περίοδο. Ο καινούριος χρόνος ας είναι ειρηνικός και ελπιδοφόρος. Σ’ όλο τον κόσμο εύχομαι υγεία, αγάπη και προσωπική πρόοδο καθώς και τύχη για τον καθέναν ξεχωριστά.
Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2023". 

20221229_114821-kalanta-mousa-04.jpg

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας και πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης και η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη.

Ακολούθως η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ παιάνισε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς και ύμνους των εορτών στους κεντρικούς δρόμους της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png