Πρόσκρουση αυτοκινήτου στην Παναγιά την Φανερωμένη. Κατέρρευσε μέρος του μαντρότοιχου, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός. 

proskrousi-aftokinitou-00.jpg

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2022, στην Λεωφόρο Φανερωμένης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσέκρουσε στον μαντρότοιχο της Παναγιάς της Φανερωμένης, που βρίσκεται δίπλα στον δρόμο. Από την πρόσκρουση ένα τμήμα του μαντρότοιχου κατέρρευσε. Το όχημα υπέστη υλικές ζημίες, αλλά ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε. 

Το Aegina Portal επικοινώνησε με την ηγουμένη της Ιεράς Μονής της Παναγίας της Χρυσολεόντισσας, μοναχή Ευπραξία, η οποία επιβεβαίωσε ότι από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, αλλά και μεγάλη ζημία σε τμήμα του μαντρότοιχου της Παναγίας της Φανερωμένης και εξετάζεται η διαδικασία, μέσω της οποίας, θα γίνει η επισκευή του.

Σημειώνεται ότι η Παναγία η Φανερωμένη, είναι μετόχι της Ιεράς Μονής της Παναγίας της Χρυσολεόντισσας και πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά προσκυνήματα του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png