Με τη φιλαρμονική της "ΜΟΥΣΑ" να παιανίζει ύμνους και κάλαντα, ολοκληρώθηκε το εορταστικό πρόγραμμα της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας.

20221230_195935-paralia-mousa.jpg

Περνώντας από δρόμους του κέντρου και της παραλίας και κάνοντας συχνές στάσεις μπροστά από τα καταστήματα, σήμερα το βράδυ η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ", υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αθανασοπούλου, παιάνισε εορταστικούς ύμνους και τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα. Η εορταστική, μουσική βόλτα, ολοκληρώθηκε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Παλαιάς Προβλήτας, με κάλαντα και ευχές για την νέα χρονιά! 


Ήταν μία πρωτοβουλία της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, μέρος του προγράμματος των εορταστικών της δράσεων, που με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν σήμερα. Νωρίτερα, το απόγευμα, στο πάρκο της ψαραγοράς, ο Άι Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ ακολούθησε ζωντανή μουσική με τοπικά παραδοσιακά κάλαντα και κεράσματα, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν για μία ακόμη φορά, στην ζωντανή φάτνη με τα ζωάκια του Γιάννη Χερουβείμ από την "Ορεινή Αίγινα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png