Παραμένει ηλιόλουστος ο καιρός στην Αίγινα, κατά τη διάρκεια της πρώτης  εβδομάδας της νέας χρονιάς. 

1672645922404-kairos-aegina.jpg

Ο ηλιόλουστος και ζεστός καιρός, συνεχίζεται στην Αίγινα, που αποχαιρέτησε το 2022 με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια που θυμίζει άνοιξη. Από την παραμονή των Χριστουγέννων, μέχρι χθες πρωτοχρονιά η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα, παρέμεινε σταθερά πάνω από τους 17°C, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου 2022 έφτασε τους 19°C.  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σημειώνεται ότι το ίδιο διάστημα, η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας δεν έπεσε κάτω από τους 11°C, ενώ τις περισσότερες ημέρες κυμάνθηκε ελαφρά πάνω από τους 12°C, σύμφωνα με την καταγραφή του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.

Για σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένετε να φτάσει τους 17°C, αυξημένα ποσοστά υγρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Ο καιρός αίθριος με περιορισμένη ορατότητα από αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες. Παρόμοιες αναμένονται να είναι οι καιρικές συνθήκες στην Αίγινα και αύριο Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, με την παγωνιά να είναι έντονη νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png