Με συναυλία της Εστουδιαντίνας και παρασκευή γλυκισμάτων από το Σύλλογο Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Πύργο του Μαρκέλλου.

20221227_192850-pyrgos-markellou.jpg

Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας και της ΚΕΔΑ στον Πύργο του Μαρκέλλου. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα ξεκινά στις 4 μ.μ. με πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με την Εστουδιαντίνα της Αίγινας, ενώ στις 17:00 ο Σύλλογος Φίλοι Φιστίκι Φεστ, φτιάχνει κουταλίτες με μέλι, πετιμέζι και φιστίκι Αιγίνης.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με δύο μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, με παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Τμήμα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, παραδοσιακούς χορούς από τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος. Οι δύο εκδηλώσεις ξεκινούν στις 18:30.

Επίσης έως τις 7 Ιανουαρίου 2023, θα λειτουργούν 10:00 έως 14:00 και 17:00 έως 20:00 τα φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, έκθεση με παλιές cartes postales, μουσική και ο Άγιος Βασίλης, που μοιράζει παιχνίδια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png