Με αίθριο καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θα πραγματοποιηθεί η τελετή της κατάδυσης του τιμίου σταυρού, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.

20230105_171852-limani2.jpg

Με αίθριο καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θα πραγματοποιηθεί η τελετή της κατάδυσης του τιμίου σταυρού, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Η μέγιστη θερμοκρασία σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι τους 18 °C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές και βόρειες διευθύνσεις έως τρία μποφόρ. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σε αυτές τις συνθήκες αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί η τελετή της κατάδυσης του τιμίου σταυρού, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, όπου στην προβλήτα των ιπταμένων έχει στηθεί η εξέδρα. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί μετά τις 11 το πρωί, μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας του Αγίου Χρυσοστόμου και του Μεγάλου Αγιασμού στην Μητρόπολη της Αίγινας. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας θα τιμήσουν την τελετή, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png