Σε κλίμα αισιοδοξίας για την νέα χρονιά, η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

20230106_120438-pita-noa-00.jpg

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την νέα χρονιά, μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του, πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά την τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, η καθιερωμένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας στις εγκαταστάσεις του στο ΚΕ. Τους φίλους του ΝΟΑ καλωσόρισε ο πρόεδρος του ομίλου κ. Νίκος Πτερούδης.

Ακολούθησε η τελετή του αγιασμού από τον πατέρα Νικόλαο Γαρυφάλλου, που έρανε με αγιασμό τα σκάφη των αθλητών του ΝΟΑ  και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε και χαιρέτησε ο κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, νέος αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Νίκος Πτερούδης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ Στέλιος Θεριανός, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρία Καίτη Σαλπέα, κ. Νεκτάριος Λεούσης και κ. Αντώνης Ντελής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας,Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης, μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΑ, γονείς των αθλητών και φίλοι του Ομίλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png