Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και το Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος.

20230108_112148-kapsali-00.jpg

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και τον Σύλλογο Φίλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος. Το κοινό καλωσόρισε με ευχές για τη νέα χρονιά, η  κ. Σίλα Αλεξίου, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη και χαιρέτησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος. Ακολούθησε ο χαιρετισμός της κ. Λυδίας Καψάλη που μετέφερε τον χαιρετισμό της προέδρου του Ιδρύματος κ. Φλώρας Καψάλη. 

Ακολούθησε τιμητική βράβευση της κ. Ξανθένιας Μαντά, που αποχώρησε από την προεδρία του Συλλόγου Φίλων, μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης προσφοράς. Την κ. Ξανθένια Μαντά προσφώνησε, μίλησε για το έργο της και βράβευσε με τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δ.Σ. του Ιδρύματος ο κ. Παναγιώτης Καψάλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκουλη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός,  Νεκτάριος Λεούσης, φίλοι και μέλη των Δ.Σ. του Ιδρύματος και του Συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png