Αλλαγή του καιρού σήμερα στην Αίγινα με βροχές και ισχυρούς ανέμους. Βελτίωση από το μεσημέρι, αυξημένη πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα κατά τόπους τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

20230110_084347-kairos-aegina-04.jpg

Αλλαγή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τους ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους, ριπές των οποίων έφτασαν τα επτά μποφόρ το πρωί. Η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς δεν εκτελέστηκαν ή τροποιήθηκαν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των ταχυπλόων. 

Η μέρα ξεκίνησε στην Αίγινα με βαριά συννεφιά και βροχοπτώσεις, που ωστόσο μέχρι το μεσημέρι δεν είχαν ξεπεράσει τους 5.4 εκατοστά βροχής, σύμφωνα με τις μετρήσεις του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo, το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα κατά τόπους τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία έφτασε στην Αίγινα το μεσημέρι στους 17°C. Βελτίωση αναμένεται από αύριο Τετάρτη, ως προς τα φαινόμενα, με αραιή συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, αρκετά σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα φτάσει στους 13 °C το μεσημέρι, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png