Το "Αριστείον Γεωργίου Σ. Αλυφαντή" στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη, πίτα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

morfotikos-sillogos-vravefseis-00.JPG
Την ετήσια εκδήλωση για το "Αριστείον Γεωργίου Σ. Αλυφαντή" και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας".

Η χορωδία του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της κ. Βάνας Χαλκίδη, με τον Γρηγόρη Αϊβαζόπουλο στο πιάνο, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των μαθητών που βραβεύθηκαν, δημιούργησαν μαζί με τα μέλη του συλλόγου ένα γιορτινό κλίμα, τιμώντας τους τέσσερις μαθητές των γυμνασίων του νησιού, που αρίστευσαν το  σχολικό έτος που πέρασε. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και παρουσίασε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του συλλόγου, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα τμημάτων και δραστηριοτήτων. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η γραμματέας του συλλόγου κυρία Αννίτα Λεούση, η οποία παρουσίασε το βιογραφικό του Γεωργίου Αλυφαντή. Επίσης, τις ευχές της για την νέα χρονιά, έστειλε η γραμματέας του συλλόγου κ. Άννα Χάνου.

Βραβεύθηκαν μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας, το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας και το Γυμνάσιου του Μεσαγρού. Από το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας βραβεύθηκε η αριστούχος μαθήτρια Αβντυλάΐ Σέμι του Μπαρδύλ, από το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας βραβεύθηκαν δύο αριστούχες μαθήτριες, οι οποίες είχαν τον ίδιο βαθμό, η Πηνελόπη Σταμάτη του Κωνσταντίνου και η Ηλιάνα Χελιώτη του Χριστόφορου. Από το Γυμνάσιο του Μεσαγρού βραβεύθηκε η αριστούχος μαθήτρια Δήμητρα Πιτσούλη του Αθανασίου. Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς τους!

morfotikos-sillogos-vravefseis-01.JPG

morfotikos-sillogos-vravefseis-02.JPG

morfotikos-sillogos-vravefseis-03.JPG

morfotikos-sillogos-vravefseis-04.JPG

Ως βραβείο έλαβαν μία τιμητική πλακέτα και ένα βραχιόλι. Βραβεύσεις έκαναν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο κ. Σωκράτης Αλυφαντής, γιός του αείμνηστου Γεωργίου Αλυφαντή και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός.

Μετά την τιμητική βράβευση ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη χορωδία του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της κ. Βάνας Χαλκίδη,  με τον  Γρηγόρη Αϊβαζόπουλο στο πιάνο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και έντεχνο τραγούδι από την Μικαέλα και την Μαρία.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης, Αντώνης Ντελής και Νίκος Μαρίνος, ο κ. Σωκράτης Αλυφαντής, η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου, ο πατέρας Φανούριος και ο πατέρας Στυλιανός, ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας κ. Παναγιώτης Πατσακιός, εκπρόσωποι συλλόγων, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αριστούχων μαθητών, που απόλαυσαν μία όμορφη εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png