Έρχεται ο "12ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας". Τα τελευταία νέα από την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Αίγινας.

20230118_151727-zabelis.jpg

Στον Σταύρο Ρωπαΐτη και στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, μίλησε σήμερα ο Βασίλης Ζαμπέλης, σχετικά με τον "12ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", παρουσιάζοντας τα τελευταία νέα από την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Αίγινας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2023. 


Ο Βασίλης Ζαμπέλης παρουσιάζοντας τη φάση στην οποία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός, είπε ότι: "Bρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο. Oι συμμετοχές θα κλείσουν το σαββατοκύριακο, oπότε οι Aιγινήτες ας σπεύσουν να δηλωθούν τώρα, γιατί την ημέρα του αγώνα δεν θα βρουν εύκολα νούμερο. Οι συμμετοχές έχουνε πάει καλά, είμαστε γύρω στις 800 συμμετοχές και πιστεύω ότι θα φτάσουμε το όριο των συμμετοχών στις 1.000, που έχουμε βάλει σαν αγώνας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Σταύρου Ρωπαΐτη, ο Βασίλης Ζαμπέλης είπε ότι οι συμμετοχές κλείνουν πάντα μία εβδομάδα πριν τον αγώνα, ώστε οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης να ετοιμάσουν τα νούμερα, τα τσιπάκια και να είναι γενικά έτοιμοι για τη χρονομέτρηση. "Έχουμε παραγγείλει τσάντες, τις μπλούζες, μετάλλια και περιμένουμε. Τώρα είμαστε εδώ στην αφετηρία, σε λιγάκι έχουμε ραντεβού με τους υπεύθυνους να δούμε γιατί για τον ήχο, που θα βάλουμε τις αψίδες, που θα γίνουν απονομές, είμαστε δηλαδή στις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα. Έχουμε πάρει άδεια από τον ΣΕΓΑΣ κανονικά, από το Δήμο και περιμένουμε να έρθει τώρα η άδεια της Αστυνομίας τις επόμενες μέρες", είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης.

Σε ερώτηση εάν τον προβληματίζει κάτι για τη διοργάνωση είπε ότι: "Όχι πάμε καλά, είναι μία μεγάλη, με πάρα πολλά άτομα διοργάνωση, πιστεύουμε ότι ο καιρός θα είναι καλός, να μην έχουμε βροχή και όλα θεωρώ θα πάνε καλά. Να πούμε στους γονείς και τους Αιγινήτες, έχουμε και περπάτημα, για όσους δεν θέλουν να τρέξουν. Αυτός ο αγώνας είναι διασκέδαση, να πάρουμε συμμετοχή, να βγούμε στην Αίγινα, να περπατήσουμε, κλείνουν οι δρόμοι, να φέρουν  τα παιδιά τους να τρέξουν στους παιδικούς αγώνες. Όλα τα παιδάκια θα πάρουν μετάλλιο, όπως και όσοι συμμετέχουν, μην κλειστούν στα σπίτια, να βγάλουν τα παιδιά έξω, γιατί λίγες είναι οι μέρες που μπορούμε να περπατήσουμε σε ελεύθερη Αίγινα", απάντησε.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Ρωπαΐτης ρώτησε σχετικά με την τιμητική εκδήλωση και τις βραβεύσεις για την Δήμητρα Μυλωνά, τον Δημήτρη Καφφάτο και τον Θοδωρή Αλεξά, που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. "Συναντηθήκαμε με τον κύριο Καφφάτο στην Αίγινα, έχουμε επαφή από παλιά, που είχαμε κάνει μεγάλους αγώνες στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική. Διοργανώσαμε εκεί μεγάλους αγώνες, με χιλιάδες παιδιά. Είπαμε να τον βραβεύσουμε φέτος και τον παραολυμπιονίκη Θοδωρή Αλεξά, που έχουν σχέση με την Αίγινα και δύο, έχουν παντρευτεί Αιγινήτισσες και βέβαια να βραβεύσουμε και την Αιγινήτισσα Μυλωνά Δήμητρα, που ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια. Δεν φέραμε άτομα από το στίβο φέτος, είπαμε να πάμε σε άλλα αθλήματα", σημείωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης, που επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς του αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png