Απολογισμός του έργου της ΚΕΔΑ, για το 2022 από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Πτερούδη.

20230120_142813-nikos-pteroudis.jpg

Τον απολογισμό του έργου της ΚΕΔΑ, για το 2022, έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης μιλώντας στο Aegina Portal. Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε στις 4 Ιανουαρίου 2022, συστάθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΑ, πρόεδρος του οποίου ήταν ο κ. Νίκος Πτερούδης. Ο κ. Πτερούδης ζήτησε να κάνει αυτόν τον απολογισμό προς τους κατοίκους νησιού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους. 


Ο απολογισμός περιλαμβάνει μεγάλες και μικρότερες εκδηλώσεις, το Φεστιβάλ Φιστικιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου, τον προγραμματισμό εκδηλώσεων στην περιφέρεια του νησιού, συντήρηση κτηριακών υποδομών (μελέτες Δημοτικού Θεάτρου - αναμονή από αρχαιολογία) την αγορά ενός αυτοκινήτου για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", αγορά και συντήρηση εξοπλισμού της ΚΕΔΑ, την βοήθεια προς του συλλόγους του νησιού, την υλοποίηση διάφορων δράσεων, τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (περιλαμβάνεται την αγορά παιχνιδιών αντί για ενοικίαση) και άλλα.

Τέλος ο κ. Πτερούδης σημείωσε ότι έχει νοικιαστεί το ισόγειο του κτηρίου του ΟΤΕ, στο οποίο θα στεγαστεί η πινακοθήκη της Αίγινας. Επίσης παραχωρήθηκε η αυλή του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου - Φυλακές, όπου θα γίνονται όλες οι παραστάσεις, των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο κ. Νίκος Πτερούδης στο video.