Με ευχές για τη νέα χρονιά, η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το γυμναστήριο "Κούρος".

20230122_195114-kouros-pita-02.jpg

Στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου "Μάνιτας", πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του γυμναστηρίου "Κούρος". Με αισιοδοξία και πολλές ευχές για την νέα χρονιά, η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κ. Φωτεινή Μπήτρου και οι συνεργάτες της, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μέσα σε μία χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα, που απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του γυμναστηρίου. Η βραδιά περιελάβανε κεράσματα, εκπλήξεις και πολλά δώρα. 


"Αυτό που εύχομαι σε όλο τον κόσμο είναι υγεία, αλλά για να έχουμε υγεία χρειάζεται κάτι να κάνουμε, γι’ αυτό το πιο σημαντικό είναι να γυμναζόμαστε, να προσέχουμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας χαροποιείτε  ιδιαίτερα και εμένα αλλά και τα παιδιά που είμαστε στο γυμναστήριο. Είναι μεγάλη μας χαρά και ειδικά μετά από τον κορονοϊό, που μπορούμε να μαζευόμαστε έτσι ξανά όλοι μαζί.", είπε η κ. Φωτεινή Μπήτρου που ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τα μέλη του γυμναστηρίου και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του γυμναστηρίου, στην ανανέωση του εξοπλισμού και των προγραμμάτων. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου και ένα μεγάλο κοινό, που απόλαυσε την όμορφη βραδιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png