Με καταιγίδες, κατά διαστήματα έντονες και χαλαζόπτωση το πρωί, εκδηλώνεται η κακοκαιρία στην Αίγινα. Μήνυμα από το 112.

kaitaigida-aegina-01.jpg

Με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδα που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση, εκδηλώνεται η κακοκαιρία στην Αίγινα, που ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες και εντάθηκε μετά τις 9 το πρωί. Μάλιστα λίγο πριν τις 9:30 εκδηλώθηκε και χαλαζόπτωση, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. 


Η ραγδαιότητα έφτασε τα 371.6 mm/h και το ύψος της βροχής μέχρι τις 10 το πρωί τα 17 mm, ενώ στις 9:10 εκδηλώθηκαν ριπές ανέμου που έφτασαν τα 7 μποφόρ, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι εγκατεστημένος στο ΓΕΛ.

1674720816105-vroxi-xalazi2.jpg
Επίσης, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι βροχές και οι καταιγίδες που θα είναι τοπικά ισχυρές, θα συνεχιστούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Ενώ βροχοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες, νοτιοανατολικές διευθύνσεις ενισχυμένοι, ενώ από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και η έντασή τους θα μειωθεί.

Αρκετές περιοχές στο νησί αντιμετώπισαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς υπήρξαν πολύ συχνές πτώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι τις 9:30 περίπου.

Το Aegina Portal επικοινώνησε το πρωί με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, το οποίο μέχρι τις 10:30 π.μ. δεν είχε δεχθεί καμία κλήση εξαιτίας της καταιγίδας. Τέλος οι κάτοικοι του νησιού, έλαβαν μήνυμα από το 112, όπως άλλωστε και οι κάτοικοι της Αττικής.

1674724877744.jpg


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png