Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τιμητικές βραβεύσεις στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

20230128_182449-000.jpg

Βραδιά βραβεύσεων για ανθρώπους που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στους κατοίκους της Αίγινας, η σημερινή εκδήλωση στο Σύλλογο Γυναικών. Στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, τιμήθηκαν η αείμνηστη Ευαγγελία Γελαδάκη, την πλακέτα παρέλαβε ο αδελφός της κ. Νεκτάριος Γελαδάκης, ο ιατρός νεφρολόγος κ. Μανώλης Λογοθέτης και η μαία Αικατερίνη Τζίμη.


Επίσης τιμήθηκαν για την εθελοντική προσφορά τους στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας "Παιδικά Όνειρά": Αντώνης Γκλαβάς, Όλγα Σταυροπούλου, Αικατερίνη Μουτζούρη, Μάρω Σχοινοχωρίτη,  Ηλέκτρα Κάτσα, Σεμί Αβντυλάΐ, Ίρις Καλτσογιάννη, Πέτρος Φλεμετάκης, Σπύρος Φλεμετάκης, Μαρία Χαλδαίου, Σταματίνα Ασημαντώνη, Αλεξάνδρα Σφήκα, Βαγγέλης Σφήκας, Σωζία Ρωπαΐτη, Χρυσούλα Λαδά, Μαρία Αντωνίου, Ρωμανός Ανδρεάδης, Θάνος Ιωάννου, Νάνσυ Γιαννίτση, Ανθή Γιαννίτση, Ντία Γκάρνερ, Μαρία Μπήτρου, Ελένη Γιαννούλη, Λευτέρης Παντοφλίδης.

20230128_172037-pita-03.jpg

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή που έκανε και τις βραβεύσεις και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμάς. Την τελετή των βραβεύσεων παρουσίασε η κ. Ολυμπία Χαλδαίου - Μπήτρου.

20230128_172037-pita-02.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Καραγιάννης και Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης, Καίτη Σαλπέα και Αντώνης Ντελής, η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου και φίλοι του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png