LaLiBay Resort & Spa: Πολυτέλεια που αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και στηρίζει την τοπική κοινότητα.

LaliBay-Photo-2.jpg
LaLiBay Resort & Spa. Δελτίο Τύπου.

Με το πέρας του 2022, τo LaLiBay Resort & Spa, συμπλήρωσε δυο χρόνια άκρως επιτυχημένης λειτουργίας.

Το μοναδικό 5άστερο ξενοδοχείο στην Αίγινα, προσέλκυσε στο νησί μας επισκέπτες από όλον τον κόσμο, συγκεκριμένα από 42 διαφορετικές χώρες, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική φιλοξενία!

Οι επισκέπτες όχι μόνο απόλαυσαν τις πολυτελείς υπηρεσίες του ξενοδοχείου, αλλά περιηγήθηκαν στο νησί της Αίγινας, επισκέφτηκαν τα ιστορικά της αξιοθέατα κι αγόρασαν παραδοσιακά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

LaliBay-Photo-5.jpg

Απασχολώντας περισσότερα από 50 άτομα ανθρώπινο δυναμικό (για το 2022), με την πλειονότητα αυτού να διαβιεί στην Αίγινα, το LaLiBay Resort & Spa έχει ως στόχο να στηρίζει την τοπική κοινότητα, προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο, ενισχύοντας κατ’ επέκταση τον τουρισμό του νησιού.

Απτή απόδειξη αυτής της στήριξης αποτελεί το γεγονός ότι οι έμμεσοι φόροι που απέδωσε το ξενοδοχείο για το 2022 ανήλθαν σχεδόν στις 300.000 € (ΦΠΑ, φόρος διαμονής, δημοτικά τέλη)!

LaliBay-Photo-1.jpg

Η οικογένεια του LaLiBay Resort & Spa ευχαριστεί όλους τους φετινούς του επισκέπτες, αλλά και όσους συντελέσαν στην εύρυθμη λειτουργία του, και ετοιμάζεται ήδη για ένα πολλά υποσχόμενο 2023!

Για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό του, το ξενοδοχείο έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση προσωπικού για το τρέχον έτος. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το LaLiBay Resort & Spa στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/lalibayhotel

Instagram: https://www.instagram.com/lalibayresort/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lalibay-resort-spa-aigina/



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png