Νέα προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης. Άγνωστος ισχυρίζεται ότι τηλεφωνεί από τον ΔΕΔΔΗΕ, λέγοντας ότι πρόκειται για επιστροφή χρημάτων από λογαριασμό.

tilefoniki-apati-00.jpg

Με μία νέα προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης, ήρθε αντιμέτωπος σήμερα το πρωί, επιχειρηματίας της Αίγινας, όταν άγνωστος που επικοινώνησε μαζί του, του είπε ότι τηλεφωνεί από τον ΔΕΔΔΗΕ και ότι η επικοινωνία αφορά στην επιστροφή χρημάτων από λογαριασμό του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και στις ερωτήσεις που έκανε δεν έλαβε απάντηση, καθώς ο άγνωστος του έκλεισε το τηλέφωνο. Στην συνέχεια κάλεσε τον άγνωστο αριθμό (τηλεφωνικό νούμερο του εξωτερικού) αλλά κανένας δεν απάντησε στην κλήση. 

Ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, που ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε με το Aegina Portal, ζητώντας από τους επαγγελματίες του νησιού να είναι προσεκτικοί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png