To έστρωσε με χαλάζι στον Άγιο Βασίλειο! Βροχή με χαλαζόπτωση εκδηλώθηκε το απόγευμα, αισθητό το κρύο

xalazi-vroxi-aegina-00.jpeg

Ηλιοβασίλεμα, βροχή, χαλάζι, αστραπές, ουράνιο τόξο μέσα σε λίγα λεπτά! Αυτές τις εικόνες βίωσαν οι κάτοικοι της Αίγινας σήμερα το απόγευμα, όταν εκδηλώθηκε καταιγίδα περιορισμένης διάρκειας, που συνοδεύτηκε από ισχυρή χαλαζόπτωση, αστραπές κι όλα αυτά φόντο ένα με ένα απόκοσμο ηλιοβασίλεμα και το κρύο που είναι πλέον αισθητό.

Ο κ. Παντελής Τρίμης κατέγραψε στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου μία εξαιρετική εικόνα, όπου όπως φαίνεται, το έστρωσε με χαλάζι το απόγευμα, το οποίο βέβαια έλιωσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με τελευταία ενημέρωση προγνώσεων σήμερα Σάββατο04/02 20:06, φαίνεται ότι η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, με την μέγιστη να μην ξεπερνάει το μεσημέρι τους 4°C, ενώ η αίσθηση του ψύχους θα είναι την ίδια ώρα στους -2°C.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, πνέοντας αρχικά 5 μποφόρ και στην συνέχεια 6, με ριπές ανέμου που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης,  χιονόνερο το απόγευμα και χιονόπτωση τις βραδινές ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png