Στα λευκά αντίκρυσαν το πρωί οι κάτοικοι του νησιού το Όρος. Δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία.

20230206_121411-xioni-oros.jpg

Την εικόνα ενός χιονισμένου, αλλά ηλιόλουστου Όρους, αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Αίγινας. Η φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ είναι από την πλευρά της Υπαπαντής, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Το χιόνι ήταν τόσο, ώστε να προσφέρεται για φωτογραφίες, αλλά όχι για παιχνίδια. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τις βραδινές ώρες χιόνισε και το έστρωσε σε κάποιες περιοχές της ορεινής Αίγινας, όμως με σημαντικά μικρότερη συγκέντρωση, από αυτή που είχαν βιώσει οι κάτοικοι του νησιού τον Ιανουάριο του 2022. 

Άλλωστε οι συνθήκες που επικράτησαν μετά τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν ευνόησαν την διατήρηση του χιονιού. Οι κάτοικοι του νησιού που επισκέφθηκαν σήμερα την περιοχή του Όρους ήταν λίγοι, ενώ όσοι σκοπεύουν να την επισκεφθούν θα χρειαστεί να δείξουν προσοχή σε σημεία, που λόγω των συνθηκών, έχει δημιουργηθεί λάσπη. 

Μετά από επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, έγινε γνωστό ότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην περιοχή. Αντίστοιχα, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας δεν υπήρξαν κλήσεις για προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία. 

Πάντως, προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, όπου οι συνθήκες το ευνοούν μπορεί να σχηματιστεί πάγος.

Η θερμοκρασίες που κατέγραψε ο σταθμός του Meteo στο ΓΕΛ Αίγινας ήταν 2.8°C στις 20:10 χθες το βράδυ, θερμοκρασία που διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα, στις 6 σήμερα το πρωί. Η μέγιστη θερμοκρασία μέχρι τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι, δεν ξεπέρασε τους 6°C, με την αίσθηση του κρύου να είναι όμως χαμηλότερη. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png