Ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας στην αποστολή του ΕΤΙΚ - ΕΚΑΒ στους σεισμούς της Τουρκίας. Mάχη με το χρόνο και τα συντρίμμια στους -14 βαθμούς.

doukas-ert-screenshot.267.jpg

Ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας, γνωστός για το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει στο νησί, επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της Αίγινας και μέλος επιτροπών, βρίσκεται στην αποστολή της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος. Σε αυτή την αποστολή συμμετέχουν δύο ιατροί και οι τρεις διασώστες του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΤΙΚ - ΕΚΑΒ). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο κ. Δούκας, επικεφαλής της ομάδας του ΕΚΑΒ, μίλησε το πρωί στον δημοσιογράφο Γιώργο Σιδέρη, απεσταλμένο της ΕΡΤ . Η αποστολή δίνει "μάχη με το χρόνο και τα συντρίμμια στους -14 βαθμούς", όπως ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ και ήδη έχει ξεκινήσει να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Τι περιμένετε να συναντήσετε μαζί με τους διασώστες της ΕΜΑΚ, ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. "Κάθε τέτοια μαζική καταστροφή αντιπροσωπεύει το χάος. Είναι ξεκάθαρο, αυτό το συναντάμε πάντα, είναι νομοτελειακό. Περιμένουμε να συναντήσουμε απίστευτα πράγματα, δεν το συζητάμε, δεν είναι ανάγκη να το αναλύσουμε, όλοι έχουμε εικόνα στο μυαλό μας", απάντησε ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας, που διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από σχετικές αποστολές.  Πηγή ΕΡΤ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png