Συνεχίζεται η δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. [upd] Παρατάθηκε.

20230209_115627-sigentrosi-trofimon2.jpg

Ξεκίνησε την Τετάρτη 8 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτη ανάγκης, για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος". Χθες, δεύτερη ημέρα της δράσης, οι κάτοικοι του νησιού που ενημερώθηκαν για τη πρωτοβουλία της Κοινότητας Αίγινας, συμμετείχαν προσφέροντας διάφορα είδη. 


Ο χώρος παραμένει ανοιχτός από τις 10:00 το πρωί μέχρι 5:30 το απόγευμα. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:


  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας ( γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α)
  • Υπνόσακοι, κουβέρτες
  • Είδη ατομικής υγιεινής
Η δράση οργανώθηκε από την Κοινότητα Αίγινας σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας, με την υποστήριξη του ΔΑΟΑ, μετά τη θετική ανταπόκριση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, προς τους σεισμόπληκτους, στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png