Η κ. Φωτεινή Μπήτρου παρουσιάζει το reformer pilates στο γυμναστήριο "Κούρος". Ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος εκγύμνασης, που απευθύνεται σε όλους.

pilates-kouros-000.jpg

Το γυμναστήριο "Κούρος" στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του, απέκτησε τα κρεβάτια "Peak Pilates". Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου "Κούρος" και γυμνάστρια κ. Φωτεινή Μπητρού μιλώντας στο Aegina Portal παρουσίασε την μέθοδο reformer pilates, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είναι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος εκγύμνασης, που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους και είναι για όλα τα επίπεδα.
 


Η κ. Φωτεινή Μπήτρου παρουσιάζοντας το reformer pilates είπε: 
"Θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα για το pilates reformer. O κόσμος ρωτάει τι είναι το pilates reformer. To pilates reformer είναι το πιο διαδεδομένο είδος γυμναστικής, εκγύμνασης pilates από τον Joseph Pilates, τον εφευρέτη του πιλάτες, το οποίο το εφηύρε για να βοηθήσει πάρα πολύ τους ανθρώπους, που έχουν μυοσκελετικά προβλήματα.

Είναι για όλα τα επίπεδα, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ήπιο τρόπο γυμναστικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μία  δυναμική προπόνηση για τον αθλητή και ένα αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης και ενδυνάμωσης για έναν υπερήλικα. Απευθύνεται για όλα τα επίπεδα για όλους τους ανθρώπους και για τους άντρες και για τις γυναίκες.

pilates-kouros-02.jpg
Βοηθάει πάρα πολύ να δυναμώσει η σπονδυλική στήλη, να ευθυγραμμιστεί, να αποκτήσετε ισορροπία γιατί όσο μεγαλώνουμε χάνεται η ισορροπία, να δυναμώσουμε το σώμα, όλους τους μυς κι αυτό γίνεται υπό την επίβλεψη ειδικών γυμναστών, που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό τον τομέα.

Κλείνετε το ραντεβού σας με βάση τις ώρες διαθεσιμότητας και τις ημέρες που έχουμε καθημερινά, περίπου 5 με 6 ώρες την ημέρα και καλό είναι να κλείνετε τη θέση σας μία εβδομάδα πριν ή κλείνετε τα προγράμματα για όλο το μήνα και για τη βδομάδα που έρχεται.

pilates-kouros-03.jpg
Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνουμε μία στοχοποίηση, τι εννοώ με αυτό; βάζουμε στόχους και μαζί με τα 10 μαθήματα δίνουμε δώρο σωματική ανάλυση και λιπομέτρηση, έτσι ώστε να βλέπουμε πώς ξεκινάμε και πώς εξελίσσεται με αυτά τα μαθήματα.

O εφευρέτης  Joseph Pilates, είχε πει ότι μετά 10 μαθήματα μπορείς να δεις μία αλλαγή πάνω σου, μετά 20 μαθήματα οι άλλοι βλέπουν μια αλλαγή πάνω σου και μετά 30 μαθήματα μπορείς να αλλάξεις τελείως την κίνηση του σώματός σου.

pilates-kouros-04.jpg
Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να προσέχετε τον εαυτό σας, να το φροντίζετε και γενικά οτιδήποτε πρόβλημα έχετε να τα συζητάτε με τον γυμναστή σας και να βρίσκεται λύσεις για να μπορείτε να γίνετε καλύτεροι.

Μαζί μετά reformer pilates έχουμε φέρει και το Springboard. Το Springboard είναι μία πλατφόρμα η οποία έχει πάνω ελατήρια και ανάλογα με το πρόβλημα που έχει ο καθένας, για παράδειγμα μπορεί το δεξί του χέρι να υπολειτουργεί σε σχέση με το αριστερό ή το δεξί ισχίο σε σχέση με το αριστερό. Με διάφορες ειδικές θέσεις των ελατηρίων εμείς τους βοηθάμε να επέλθουν σε μία ισορροπία στο σώμα".

Προσφέρονται Πακέτα 10 και 5 μαθημάτων, όπως επίσης και drop-in μαθήματα. Instructors: Φωτεινή Μπήτρου, Ζανής Λυκούρης, Ελένη Μαλτέζου. Ραντεβού και ενημέρωση στα τηλέφωνα 22970 28245 και 6932431281, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png