Πολύχρωμο, γεμάτο κέφι και με μεγάλη συμμετοχή, το καρναβάλι στην παραλία της Αίγινας.

20230226_115822-karnavali-03.jpg

Με μία μεγάλη γιορτή στην παραλία του νησιού, γιόρτασε η Αίγινα τις Απόκριες. Μία γιορτή που το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η πολύ μεγάλη συμμετοχή των καρναβαλιστών, η καλή διάθεση και το κέφι.


Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η παρέλαση από τις ομάδες των καρναβαλιστών,από την περιοχή της "Παναγίτσας" και με μουσική, κόρνες, σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο, πέρασε από τον παραλιακό δρόμο, μεταφέροντας τον παλμό και το κέφι της ημέρας. Στο καρναβάλι συμμετείχαν σχολεία της Αίγινας, με πολύχρωμες φορεσιές, σύλλογοι, αλλά και παρέες που βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εντυπωσιάσουν με τις φορεσιές που επέλεξαν.

20230226_115822-karnaval-01i.jpg

Η παρέλαση των καρναβαλιστών, που χειροκροτήθηκαν από τους θεατές, ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στην περιοχή της Παναγίτσας, ενώ την ίδια στιγμή διάφορα happenings, όπως face painting, κατασκευές με μπαλόνια, εξελίσσονταν κατά μήκος της παραλίας.

20230226_115822-karnavali-04.jpg

Στη εξέδρα που είχε τοποθετηθεί στην Παλαιά Προβλήτα, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς χαιρέτησε τον κόσμο που συμμετείχε στην γιορτή και ευχήθηκε σε όλους να περνούν καλά. Ακολούθησε χορευτικό από τη σχολή της κ. Μαρίας Γιαννοπούλου, το γαϊτανάκι από το Σύλλογο των Αγ. Ασωμάτων και συναυλία latin μουσικής με τους Havana Vieja.

Δείτε φωτογραφίες από το καρναβάλι στην παραλία της Αίγινας εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png