Επείγουσα Ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας. Aμεση αιμοδοτική εξόρμηση στο νοσοκομείο «Γεννηματά», για τις ανάγκες των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

DSC_0007-aimodosia-5.jpg

Ανακοίνωση για άμεση αιμοδοτική εξόρμηση στο νοσοκομείο «Γεννηματά», για τις ανάγκες των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αύριο Πέμπτη 2/3/2023 και την Παρασκευή 3/3/2023 με το δρομολόγιο των 9:00 το πρωί της Saronic Ferries.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

Δήμος Αίγινας: Δωρεάν αιμοδοτική εξόρμηση στο νοσοκομείο "Γεννηματά".

Ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας και με την ευγενική χορηγία της Saronic Ferries διοργανώνει δωρεάν άμεση αιμοδοτική εξόρμηση στο νοσοκομείο «Γεννηματά», για τις ανάγκες των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αύριο Πέμπτη 2/3/2023 και την Παρασκευή 3/3/2023 με το δρομολόγιο των 9:00 το πρωί.

Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της εθελοντικής αιμοδοσίας. Παρακαλούμε τους εθελοντές αιμοδότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή να ενημερωθούν περαιτέρω όπως καλέσουν άμεσα στα τηλέφωνα: 6981 004008 (Γρηγόρης Γαλάνης) και 6944 439810 (Ρούλα Σαράντου). 

Για το καλύτερο αποτέλεσμα της δράσης προτείνουμε να μην δηλώσουν συμμετοχή άτομα που έχουν αποκλειστεί από προηγούμενες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Για την αυριανή εξόρμηση μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας σήμερα έως τις 23:00. Σημείο συνάντησης ορίζεται το λιμάνι της Αίγινας στις 8:30 το πρωί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png