Δύο δράσεις για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αίγινα.

20230309_183359-omada-politon-00.jpg

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αίγινας, από τα γεγονότα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Έτσι, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού την Τετάρτη στην παραλία της Αίγινας, δύο ακόμη δράσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αίγινα.  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η πρώτη διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό. Οι συμμετέχοντες κρατούσαν ένα κερί, στο πλαίσιο σιωπηρής συγκέντρωσης και προσευχής για τις ψυχές όσων χάθηκαν στην τραγωδία. Το σημείο συγκέντρωσης επισκέφθηκαν μαθητές και γονείς όλων των ηλικιών, που εμφανώς συγκινημένες άναβαν ένα κερί και παρέμεναν σιωπηλές στο χώρο.  Στη δράση συμμετείχαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παντελής Μεθενίτης και Νίκος Μαρίνος.

20230309_183359-omada-politon.jpg

Η δεύτερη διοργανώθηκε από την Ομάδα Πολιτών Αίγινας, τα μέλη της οποίας κρατώντας πανό που έγραφε "Πόσες ζωές ακόμα για το κέρδος;"  κινήθηκαν στην περιοχή της παραλίας, στο λιμάνι και στην Αύρα. Επίσης, μέλη της ομάδας συμμετείχαν στην δράση του συλλόγου γονέων στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό.

(φωτογραφία drone Διονύσης Βουβάκης).  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png