Πρόβλημα από την κατάργηση δρομολογίου της Δημοτικής Συγκοινωνίας.


Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, αποφάσισαν να αποστέλλουν, οι μαθητές που εξυπηρετούνται από δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην περιοχή του Κέντρου Υγείας, μετά τη διακοπή του οποίου αντιμετωπίζουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

"Τις τελευταίες ημέρες καταργήθηκε το μεσημεριανό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας που εξυπηρετεί την περιοχή του Κέντρου Υγείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας για να πάμε στα σπίτια μας μετά το σχολείο.

Στις 14:15' που σχολάμε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ μας μεταφέρει στην αφετηρία και από εκεί παίρναμε την Δημοτική Συγκοινωνία που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Κέντρο Υγείας στις 14:40'. Τώρα που το δρομολόγιο καταργήθηκε ήμαστε υποχρεωμένοι να μεταφερόμαστε με άλλα μέσα που είτε μας επιβαρύνουν οικονομικά είτε υποχρεώνουν τους γονείς μας να αφήνουν τις δουλειές τους για να μας μεταφέρουν στο σπίτι.

Κύριε πρόεδρε ήμαστε βέβαιοι ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν το αίτημα μας για επαναφορά του δρομολογίου προς Κέντρο Υγείας στις 14.40'.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, Οι μαθητές."
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png