Δήλωση του βουλευτή Νικόλαου Μανωλάκου για την 25η Μαρτίου. Παρευρέθη στις εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής.

20230325_122722-manolakos-00.jpg

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων. Ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος παρευρέθει στην Δοξολογία στη Μητρόπολη, κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώο Πεσόντων και παρακολούθησε την παρέλαση, μετά το τέλος της οποίας δήλωσε στο Aegina Portal:
 


“Ήρθα σήμερα στην Αίγινα ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, για να παραστώ στις εορταστικές εκδηλώσεις της διπλή μας γιορτής, στη γιορτή της Θεοτόκου και στην τιμή και μνήμη των προγόνων μας, των Αγωνιστών του ‘21, που με μοναδικό όπλο, υπερόπλο θα έλεγα, την ενότητα, την αγωνιστικότητα και το πάθος για την απελευθέρωση της πατρίδας, νίκησαν, κατανίκησαν την οθωμανική αυτοκρατορία.

Σήμερα όμως, ο αντικαταστάτης της οθωμανικής αυτοκρατορίας, διεκδικεί, προκαλεί, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Εάν απαιτηθεί, με το ίδιο υπερόπλο, την ενότητα του ελληνικού λαού θα κάνουμε αυτό το οποίο μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, απανταχού της γης. Ευχαριστώ πολύ.” 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png