Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η έκθεση SPIRI coffee & beverages, για επαγγελματίες της εστίασης, στο ξενοδοχείο "Δανάη".

spiri-aegina-01.jpg

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η έκθεση SPIRI coffee & beverages, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Δανάη" το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν προϊόντα που αφορούν το κρασί, τον καφέ και ποικίλα αποστάγματα. Στην έκθεση συμμετείχαν οινοποιοί από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιών.

Επίσης παρουσιάστηκαν ετικέτες από ξένους αμπελώνες, καθώς και ιδιαίτερα αποστάγματα. Πολύ καλή παρουσίαση, πολύ καλή υποδοχή και φιλοξενία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, όπου τον πρώτο λόγο είχε η ποιότητα κα η γνωριμία με αξιόλογα προϊόντα.

Γνωστοί επαγγελματίες της Αίγινας από το χώρο της εστίασης, επισκέφθηκαν την έκθεση, δηλώντας ικανοποιημένοι από το επίπεδο αυτής της πρωτοβουλίας. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png