Αποκαθίστανται τμήματα του οδοστρώματος στην Αιγινήτισσα, από τις ρίζες δέντρων που είχαν δημιουργήσει επιφανειακά εξογκώματα στην άσφαλτο.

20230331_115423-aegenitissa-01.jpg

Ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες οι εργασίες που γίνονται από τεχνικό συνεργείο του Δήμου Αίγινας, για την αποκατάσταση του οδοστρώματος σε σημεία του παραλιακού δρόμου της Αιγινήτισσας, που είχαν εξογκωθεί, από τις ρίζες των μεγάλων ευκαλύπτων. 
 


Πιο συγκεκριμένα, επιφανειακά τμήματα από τις ρίζες των δέντρων, είχαν δημιουργήσει μεγάλα εξογκώματα που κάνουν επικίνδυνη την οδήγηση, καθιστώντας μη ασφαλές το οδόστρωμα. Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο σε αυτό, αλλά και σε άλλα σημεία του παραλιακού δρόμου, κάνοντάς το ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Το συνεργείο του Δήμου Αίγινας απομακρύνει την κατεστραμμένη άσφαλτο και τα επιφανειακά τμήματα από τις ρίζες των δέντρων και στη συνέχεια επιστρώνει το οδόστρωμα. Ακολούθως αυτά τα σημεία θα στρωθούν με άσφαλτο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png