Ο δήμαρχος και μέλη της Δημοτικής Αρχής υποδέχθηκαν μετά από πρόσκληση, τον ιατρό κ. Σωκράτη Δούκα στο γραφείο δημάρχου.

IMG_20230403_122105-doukas.jpg

Το ιατρό κ. Σωκράτη Δούκα υποδέχθηκαν σήμερα στο γραφείο δημάρχου, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Πτερούδης και η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη.  Η επίσκεψη έγινε μετά από πρόσκληση προς τον κ. Δούκα με σκοπό αφενός η διοίκηση του Δήμου να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην πρόσφατη αποστολή στους σεισμόπλεικτους της Τουρκίας και αφετέρου την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του στο Δήμο της Αίγινας. 


Ο δήμαρχος Αίγινας προσέφερε στον κ. Δούκα ένα αναμνηστικό δώρο και διευκρίνισε ότι σε έναν δεύτερο χρόνο θα πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν του, όπως άλλωστε ζήτησαν συνάδελφοί του στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε: "Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με μέλη της Δημοτικής Αρχής, να υποδεχτούμε τον συνάδελφο στο Δημοτικό Συμβούλιο τον ιατρό και διασώστη κύριο Σωκράτη Δούκα. Του στείλαμε μία πρόσκληση έτσι ώστε σήμερα να τον υποδεχτούμε στο Δημαρχείο και να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στη γείτονα χώρα, στους σεισμόπληκτους και όλες αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ΕΚΑΒ.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή προσβλέπουμε για μία ευρύτερη συνεργασία με τον κύριο Σωκράτη Δούκα είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει θέματα πολιτικής προστασίας, υγείας και εξειδικεύεται σε αυτά. Έχει και την εμπειρία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ικανότητές του στο δήμο της Αίγινας".

Ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας δήλωσε: "Ευχαριστώ με τη σειρά μου για την τιμητική αυτή η πρόσκληση. Δεν έχω πραγματικά να πω πολλά λόγια. Αυτό που θέλω να εντοπίσω είναι ότι η καταστροφή στο γενικότερο πλαίσιο της είτε αυτή μπορεί να οριστεί ως φυσική ή ανθρωπογενής, είναι πάντα επίκαιρη, δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι μέλημά μας και υποχρέωσή μας είναι σε όλα τα επίπεδα να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, να επέμβουμε, αλλά και να μετριάσουμε τις απώλειες.

Αυτός είναι ο στόχος, αυτός είναι ο σκοπός. Περιμένω και εγώ και βλέπω ότι υπάρχει μία πρόθεση αναβάθμισης αυτής της προοπτικής, όσον αφορά το κομμάτι της πολιτικής προστασίας και της υγείας, κάτι το οποίο με βρίσκει σαφέστατα σύμφωνα γιατί είναι κάτι για το οποίο είχα δηλώσει την άποψή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, ίσως α τελευταία 8 με 9 χρόνια που εμπλέκομαι στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πιστεύω ότι τα επόμενα βήματα θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ευοδώσουν και όλα αυτά προς το συμφέρον των πολιτών και προς την καλύτερη, όπως είπα προετοιμασία αλλά και ασφάλεια που μπορεί να παρέχει μία τέτοια κίνηση, σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την πρόσκληση".

Η συμπληρωματική δήλωση του κ. Γιάννη Ζορμπά: "Επειδή αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου έχουν εκφραστεί για την προσφορά του κυρίου Σωκράτη Δούκα, τόσο στο νησί μας και σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά όπως όλοι είδαμε και στο εξωτερικό, υπάρχει μία επιθυμία στο να τιμήσουμε τον συνάδελφο στο δημοτικό συμβούλιο σε μία ανοιχτή εκδήλωση. Αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο".

Η δήλωση του κ. Νίκου Πτερούδη: "Προσβλέπουμε ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία και εκτός αυτού θα προσφέρει πολλά στην Αίγινα πιο πολλά από ότι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png