Συνάντηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά με διοικητικά στελέχη της Attica Group, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας με τον Πειραιά, με πλοία Aero.

IMG_1245-sinantisi-attica-group.JPG
Συνάντηση με διοικητικά στελέχη της ναυτιλιακής εταιρίας Attica Group, είχε σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, που συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αίγινα κ. Στέλιο Θεριανό και τον επιχειρηματία κ. Παύλο Λεούση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας με τον Πειραιά με τα πλοία Aero. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Δημάρχου σήμερα το βράδυ, οι εκπρόσωποι της Attica Group τον ενημέρωσαν ότι μετά το Πάσχα θα ακολουθήσει αυτοψία και έλεγχος από υπεύθυνους της εταιρίας στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, είχε προηγηθεί επιστολή του Δημάρχου Αίγινας και υπογεγραμμένο αίτημα από συλλογικούς φορείς, ξενοδόχους, επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα θέματα, που αφορούν την αύξηση της έκπτωσης στην τιμή των εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που υπηρετούν στην Αίγινα.

Επίσης, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς  ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας, για την ανταπόκριση στο αίτημα για ατελή μεταφορά μαθητή για την παρακολούθηση μαθημάτων σε ειδικό σχολείο του Πειραιά (πριν την έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Αίγινας) και την ατελή μεταφορά μαθητή για την φοίτηση του στο Μουσικό Γυμνάσιο Πειραιά.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

"Με Διοικητικά στελέχη της ναυτιλιακής εταιρίας Attica Group, κ.κ. Διονύση Θεοδωράτο, Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης, Βασίλη Λιόντα, Οικονομικό Υπεύθυνο Αργοσαρωνικού και Βασίλη Κάτσαρη, Εμπορικό Διευθυντή συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας - Αγκιστρίου, κ. Στέλιο Θεριανό και από τον Επιχειρηματία κ. Παύλο Λεούση.

Το κύριο θέμα της συζήτησης επικεντρώθηκε στην ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Αγίας Μαρίνας με τον Πειραιά με τα catamaran aero, με στόχο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, κατοίκων και τουριστών, κατά την θερινή περίοδο. Είχε προηγηθεί επιστολή του Δημάρχου Αίγινας και υπογεγραμμένο αίτημα από συλλογικούς φορείς, ξενοδόχους, επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής. Οι εκπρόσωποι της Attica Group ενημέρωσαν ότι θα ακολουθήσει αυτοψία και έλεγχος από υπεύθυνους της εταιρίας στο λιμένα της Αγίας Μαρίνας μετά το Πάσχα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας, για την ανταπόκριση στο αίτημα για ατελή μεταφορά μαθητή για την παρακολούθηση μαθημάτων σε ειδικό σχολείο του Πειραιά (πριν την έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Αίγινας) και την ατελή μεταφορά μαθητή για την φοίτηση του στο Μουσικό Γυμνάσιο Πειραιά.

Επίσης ο Δήμαρχος υπέβαλλε αίτημα για αύξηση της έκπτωσης σε 50% στην τιμή των εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που υπηρετούν στο νησί μας, όπου και θα εξετασθεί αρμοδίως.

Ευχαριστούμε θερμά την Attica Group για την φιλόξενη υποδοχή, και ευχόμαστε καλά ταξίδια με ασφάλεια, συνέπεια και ήρεμες θάλασσες".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png