Χωρίς νερό έχει μείνει η παραλία της Αίγινας εξαιτίας βλάβης σε κεντρικό αγωγό υδροδότησης, που εκδηλώθηκε σε πλατεία καταστήματος. [upd] Αποκαταστάθηκε.

IMG_20230406_105004-agogos.jpg

Μία σημαντική βλάβη σε κεντρικό αγωγό υδροδότησης, παρουσιάστηκε σήμερα νωρίς το πρωί στην παραλία της Αίγινας.  Ο κεντρικός αγωγός που αποτελείται από πεπαλαιωμένο αμιαντοσωλήνα, που "περνάει" μέσα από τις πλατείες των καταστημάτων της παραλίας. 


Σήμερα το πρωί έσπασε στην πλατεία καταστήματος της παραλίας. Οι τεχνικοί από το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης εργάζονται για την αποκατάστασή του. 

Το Aegina Portal έχει καταγράψει τέτοιου είδους βλάβες τόσο το 2017, όσο και το 2018. Είναι βλάβες που δημιουργούν πολύ μεγάλη αναστάτωση, καθώς πρόκειται για σημεία που διέρχεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων και λειτουργούν επιχειρήσεις με μεγάλη επισκεψημότητα. 

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη, ο οποίος είπε ότι στο σημείο της βλάβης εργάζεται συνεργείο της υπηρεσίας και ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί περίπου στις 2 το μεσημέρι.

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Aegina Portal τον Ιούλιο του 2017 αναφέρεται ότι: "Δυστυχώς η βλάβη που εκδηλώθηκε σήμερα, δείχνει ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον ανάλογες βλάβες να παρουσιαστούν και σε άλλα καταστήματα της παραλίας", πρόκειται για μία εκτίμηση που επιβεβαιώθηκε τουλάχιστον δύο φορές μέχρι σήμερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png