Η Pascaline Bossu μετατρέπει τις βιτρίνες του καταστήματος "Μούρτζης", σε μια πολύχρωμη, πασχαλιάτικη ονειροχώρα!

20230407_193020-katastima-mourtzis.jpg

Το κοινό της Αίγινας γνώρισε, ευρύτερα, τη ζωγράφο Pascaline Bossu το Σεπτέμβριο του 2022, από την έκθεσή της στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αίγινας με τίτλο: "Σύμβολα του παρελθόντος - Εικόνες του παρόντος". Το έργο της ήταν ένας ύμνος στα σχέδια από τα κεραμικά του Αρχαιολογικού Μουσείου. 


Η έμπνευση και η δημιουργία βρίσκουν εφαρμογή παντού. Η χαρμόσυνη φύση της πασχαλιάς, το πολύχρωμο τοπίο, τα άνθη που ευωδιάζουν, οι πανέμορφες αμυγδαλιές, τα κατακόκκινα αυγά, δίνουν το έναυσμα για τη μεγάλη γιορτή!

Το κατάστημα "Μούρτζης" δεν είναι μόνο ένα σημείο αναφοράς για τα άριστα προϊόντα του, αλλά γνωστό και για την αισθητική του χώρου και της συνολικής του παρουσίας. Στο πλαίσιο αυτό, κανείς δεν θα περίμενε κάτι λιγότερο για τον πασχαλιάτικο στολισμό του, από μια πολύχρωμη εικαστική παρέμβαση. Ήταν μία πρόταση του κ. Νίκου Μούρτζη, που γνωρίζει την ίδια και το έργο της εδώ και πολλά χρόνια. 

Η ζωγράφος Pascaline Bossu μιλώντας στο Aegina Portal παρουσίασε τις δουλειές για μεγάλες εταιρίες, αλλά και τα σχέδιά της για την Αίγινα, που περιλαμβάνουν μία gallery στην Αγία Μαρίνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png