LaLiBay Resort & Spa. Διάλογος με επαγγελματίες της Αίγινας για τη δυναμική του τουρισμού και την ανάδειξη του νησιού σε προορισμό πρώτης επιλογής.

destination-aegina-01.jpg
Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη πρωτοβουλία, υλοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, από τον κ. Σταύρο Λάλιζα, ιδρυτή & CEO της LALIZAS και ιδιοκτήτη του LaLiBay Resort & Spa. Πιο συγκεκριμένα, το LaLiBay Resort & Spa προσκάλεσε επαγγελματίες της Αίγινας σε διάλογο αναφορικά με τη δυναμική του τουρισμού και την ανάδειξη του νησιού σε προορισμό πρώτης επιλογής. 


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το LaLiBay Resort & Spa, εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:
 "Την Πέμπτη 6 Απριλίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τον τουρισμό “Destination Aegina”, μία πρωτοβουλία του κ. Σταύρου Λάλιζα, ιδρυτή & CEO της LALIZAS και ιδιοκτήτη του LaLiBay Resort & Spa. 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να εστιάσει στο μέλλον του τουρισμού στην Αίγινα και στις προοπτικές που διαφαίνονται, με έμφαση στις καλές πρακτικές που θα μετατρέψουν το νησί σε προορισμό πρώτης επιλογής για το κοινό. 

Οι επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Pounentes του LaLiBay Resort & Spa, με εκπροσώπους από τον κλάδο της φιλοξενίας, της εστίασης, της ψυχαγωγίας και των μεταφορών. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας των φύλων, Τουρισμού, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Αίγινας κα Μαίρη Κουκούλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας κ. Σταύρος Καλαμάκης. 

«Το παρών» έδωσε και ο κ. Άγγελος Κρητικός, CEO της αλυσίδας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Ο κ. Σταύρος Λάλιζας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε το LaLiBay Resort & Spa, το όραμα και τη φιλοσοφία πίσω από αυτό καθώς επίσης και στοχευμένες πρακτικές διαχείρισης ποιότητας και στατιστικών δεδομένων που έχει εφαρμόσει στο ξενοδοχείο, μέσα από την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, με τη LALIZAS να κλείνει το 2022 40 χρόνια λειτουργίας. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις του κοινού γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σύγχρονο τουριστικό προϊόν της Αίγινας. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανάγκη σκιαγράφησης του προφίλ του τουριστικού κοινού και – κατ’ επέκταση- των αναγκών του, η εκπαίδευση και η κατάρτιση του δυναμικού που στελεχώνει τον τουριστικό κλάδο, η αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την εξωστρέφεια του νησιού. 

Κλείνοντας, ο κ. Λάλιζας εξέφρασε την επιθυμία του να διοργανώσει και χορηγήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Αίγινα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, αναβαθμίζοντας παράλληλα το βιογραφικό τους".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png