Αντικατάσταση εννέα φωτιστικών στύλων στο Λιμάνι της Σουβάλας,

20230412_135956-fotistikia-00.jpg

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα, η αντικατάσταση εννέα από τους εναπομείναντες παλιούς φωτιστικούς στύλους στο λιμάνι της Σουβάλας, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Στη θέση τους τοποθετήθηκαν νέοι, σύγχρονοι διπλοί φωτιστικοί στύλοι, ίδιοι με αυτούς που είχαν τοποθετηθεί στην νέα πλατεία Γιαννούλη.


Στόχος των εργασιών είναι να βελτιωθεί συνολικά ο φωτισμός και να είναι ενιαίος σε όλο το λιμάνι. Έξι από τους εννέα στύλους τοποθετήθηκαν στην περιοχή του μόλου και τρεις ακόμη στην πλευρά του λιμένα με κατεύθυνση προς την Αίγινα. Η Σουβάλα πανέμορφη, με τον εξαιρετικό καιρό, όπως φαίνεται και το video, να την αναδεικνύει σε έναν σημαντικό πασχαλινό προορισμό.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ Στέλιος Θεριανός είπε σχετικά: "Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Σουβάλας όπου έχουμε ξεκινήσει την αντικατάσταση των φωτιστικών στηλών, στο υπόλοιπο κομμάτι που μας είχε απομείνει από την καινούργια πλατεία Γιαννούλη, με τα ίδια φωτιστικά για να είναι όλο το λιμάνι με ενιαίο φωτισμό και με τα ίδια χρώματα στις κολώνες.

Νομίζω θα έχει μία διαφορετική εικόνα και το υπόλοιπο κομμάτι του λιμανιού της Σουβάλας

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Λιμενικού Ταμείου, που μαζί με αυτούς κάνουμε όλες τις εργασίες και συντηρούμε όλα τα λιμάνια της Αίγινας και του Αγκιστρίου. Να μην ξεχνάμε ότι το Λιμενικό Ταμείο έχει και το Αγκίστρι, τα δύο λιμάνια της και τη Σκάλα και το Μεγαλοχώρι.

Οι στύλοι που αλλάζονται που αλλάζονται αυτές τις δύο ημέρες, είναι το σύνολο των 9. Είναι 6 στο μόλο που δ΄νει το πλοίο και τρεις είναι προς τη μεριά “στο σπίτι του λιμενάρχη”, που λέμε, προς τη μεριά προς Αίγινα.

Αυτοί όμως είναι διπλή φωτιστικοί στύλοι, δεν είναι σαν τους παλιούς που ήταν μόνο φανάρια και πιστεύω θα έχει πολύ καλό φωτισμό και θα είναι πολύ πιο ωραίος ο περίπατος για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Σουβάλας.

Τις επόμενες ημέρες, μετά το Πάσχα προφανώς, γιατί δεν προλαβαίνουμε τώρα, θα αλλάξουμε και κάποια καθιστικά που είχαμε βάλει πέρυσι, τα οποία θα αντικατασταθούν με νέα παγκάκια, με νέα καθιστικά για να είναι και πιο όμορφα και παραδοσιακά στην περιοχή. Τέλος, να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά καλή ανάσταση με υγεία!".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png